Bentley Continental Flying Spur Speed te huur bij Hertz

0

Bentley-Continental-FlyingSpurSpeed-te-huur-bij-HertzNaast de Bentley GT Continental, Porsche 911, Jaguar F-Type en andere droomauto’s, schittert nu ook de Bentley Continental Flying Spur Speed in de Hertz Dream Collection.

Henk van den Helder, General Manager Hertz Benelux, zegt: “Wat een geweldige auto en wat een eer om deze auto te mogen introduceren in ons wagenpark. De Schiphol Award winnende Dream Collection is een succes bij onze klanten die genieten van een perfecte huurervaring. Deze Flying Spur Speed is een perfecte aanvulling van de collectie die wij met succes gaan verhuren.”

De Bentley Continental Flying Spur Speed is te huur bij Hertz Schiphol vanaf 700 euro per dag.

Deel.

Over de schrijver

Arno (1984) schrijft sinds december 2010 voor Automotormedia en heeft zich opgewerkt tot adjunct hoofdredacteur auto's van Driving-Dutchman.com en Testauto.nl. Arno ondersteunt de andere medewerkers bij hun werk en schrijft de meeste nieuwsartikelen. Arno volgt het autonieuws op de voet, maar ook de youngtimer- en aftersales-branche en management gerelateerde zaken in de autowereld spreken hem aan. Helaas bezit Arno op dit moment geen auto.

Laat een reactie na: