Chrysler 300S klaar voor 2014

0

Chrysler-300S-klaar-voor-2014-1Chrysler heeft de 300S gefacelift.

Om meer indruk te maken dan zijn voorganger heeft Chrysler donkere koplampunits, een zwartchromen grille en donkere zijruitomlijsting gemonteerd. Tevens zijn de 20-inch wielen en het hoogglans zwarte dak nieuw.

Beats by Dr. Dre audiosysteem

Het interieur is voorzien van zwart of blauw leren sportstoelen, zilveren stiknaden en sierlijsten in pianolak. Achter het stuur heeft Chrysler schakelflippers geschroefd. Een Uconnect infotainmentsysteem en een Beats by Dr. Dre audiosysteem met tien speakers doen de muziekliefhebber watertanden. Onder de kap ligt een 3.6 Pentastar V6 met 300 pk of een 5.7 Hemi V8 met 370 pk. Een sportonderstel en high-performance remmen zijn optioneel.

In de lente van 2014 staat de vernieuwde 300S in de Amerikaanse showrooms.

 

 

Deel.

Over de schrijver

Arno (1984) schrijft sinds december 2010 voor Automotormedia en heeft zich opgewerkt tot adjunct hoofdredacteur auto's van Driving-Dutchman.com en Testauto.nl. Arno ondersteunt de andere medewerkers bij hun werk en schrijft de meeste nieuwsartikelen. Arno volgt het autonieuws op de voet, maar ook de youngtimer- en aftersales-branche en management gerelateerde zaken in de autowereld spreken hem aan. Helaas bezit Arno op dit moment geen auto.

Laat een reactie na: