Donkervoort breidt uit naar Duitsland

0

Donkervoort-breidt-uit-naar-DuitslandDonkervoort breidt uit naar Duitsland en zet hiermee verdere stappen in de versterking van haar Duitse activiteiten.

De nieuwe vestiging, genaamd Donkervoort Automobielen GmbH, zal in het voorjaar van 2014 worden geopend op het Bilster Berg Drive Resort.

Stijgende vraag vanuit Duitsland

Dit gloednieuwe luxe test- en evenementen circuit, gesitueerd in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, werd onlangs nog verkozen tot Circuit van het Jaar 2013. Met deze stap denkt Donkervoort te kunnen voldoen aan de stijgende vraag naar service, verkoop en events vanuit Duitsland.

Uitbreiding van Europese netwerk

”Buiten de versteviging van de reeds lang bestaande relatie van Donkervoort met de Duitse automobielindustrie (Volkswagen/Audi), vormt deze uitbreiding tevens een eerste stap in de verdere uitbreiding van het Europese Donkervoort netwerk“, aldus Joop Donkervoort, oprichter en Managing Director van Donkervoort Automobielen.

Meer details volgen de komende tijd.

Deel.

Over de schrijver

Arno (1984) schrijft sinds december 2010 voor Automotormedia en heeft zich opgewerkt tot adjunct hoofdredacteur auto's van Driving-Dutchman.com en Testauto.nl. Arno ondersteunt de andere medewerkers bij hun werk en schrijft de meeste nieuwsartikelen. Arno volgt het autonieuws op de voet, maar ook de youngtimer- en aftersales-branche en management gerelateerde zaken in de autowereld spreken hem aan. Helaas bezit Arno op dit moment geen auto.

Laat een reactie na: