Infiniti Essence Concept vóór 2020 in productie

0

Infiniti-Essence-Concept-voor-2020-in-productieInfiniti wil vóór het eind van dit decennium een supercar op basis van de Essence Concept gereed hebben.

Infiniti-baas Johan de Nysschen zei in gesprek met AutoExpress dat een supercar belangrijk is voor de toekomst van het merk. Het model moet een sterk emotioneel karakter hebben. Hij denkt hierbij aan een krachtige en opwindende coupé.

Acht nieuwe modellen
Alfonso Albaisa, Infiniti’s hoofd van de ontwerpafdeling, vertelde daarnaast dat er wordt gewerkt aan acht nieuwe modellen. Twee hiervan vallen in een segment waarin Infiniti nog niet vertegenwoordigd is. Zonder in te gaan op details liet Albaisa weten dat de samenwerking met Mercedes het Japanse luxemerk in staat stelt met meer dan alleen krachtige, grote sedans op de markt te komen.

 

Deel.

Over de schrijver

Arno (1984) schrijft sinds december 2010 voor Automotormedia en heeft zich opgewerkt tot adjunct hoofdredacteur auto's van Driving-Dutchman.com en Testauto.nl. Arno ondersteunt de andere medewerkers bij hun werk en schrijft de meeste nieuwsartikelen. Arno volgt het autonieuws op de voet, maar ook de youngtimer- en aftersales-branche en management gerelateerde zaken in de autowereld spreken hem aan. Helaas bezit Arno op dit moment geen auto.

Laat een reactie na: