Jeep Altitude Editions houden van zwart

0

Jeep-Altitude-Editions-houden-van-zwartJeep komt met de Altitude Edition van de Cherokee, Grand Cherokee en Wrangler die voorzien zijn van veel zwarte details.

De Cherokee Altitude heeft diverse zwarte accenten, zwarte 18-inch wielen en een zwart interieur. Hij is er in Brilliant Black Crystal Metallic, Bright White, Billet Silver Metallic en Granite Crystal Metallic. In Amerika te koop vanaf 24.995 dollar.

Standaard Uconnect

Voor 35.290 dollar is er de Grand Cherokee Altitude met eveneens zwarte, maar ook chromen deatils en 20-inch wielen. De stoelen zijn bekleed met leer en suede en een elektrisch schuif-/kanteldak, het Uconnect infotainmentsysteem en stuurverwarming zijn standaard.

Wrangler ook als langere Unlimited

Gebaseerd op de Wrangler Sahara is er nu Wrangler Altitude met, je raad het al, zwarte opsmuk en 18-inch wielen. Uiteraard staat ook in het interieur de kleur zwart centraal. Kosten: 31.595 dollar voor de gewone Wrangler, de langere Wrangler Unlimited staat voor 35.395 dollar in de prijslijst.

Het is nog niet bekend of de Altitude Editions ook naar Europa komen.

 

Deel.

Over de schrijver

Arno (1984) schrijft sinds december 2010 voor Automotormedia en heeft zich opgewerkt tot adjunct hoofdredacteur auto's van Driving-Dutchman.com en Testauto.nl. Arno ondersteunt de andere medewerkers bij hun werk en schrijft de meeste nieuwsartikelen. Arno volgt het autonieuws op de voet, maar ook de youngtimer- en aftersales-branche en management gerelateerde zaken in de autowereld spreken hem aan. Helaas bezit Arno op dit moment geen auto.

Laat een reactie na: