Lexus biedt NX 300h aan vanaf bijna 46 duizend euro

Tekst on 18 juli 2014 in Kort nieuws, Lexus met 0 Comments

Lexus-biedt-NX-300h-aan-vanaf-bijna-46-duizend-euroLexus gaat de NX 300h verkopen vanaf 45.990 euro. Eerder werd de prijs van de mid-sizes SUV door importeur Louwman en Parqui vastgesteld op bijna 48 duizend euro.

Snelle beslissers krijgen van Lexus een NX 300h First Edition met vierwielaandrijving en gadgets als All Speed Adaptive Cruise Control, Pre Crash Safety, het Lexus navigatiesysteem, zwart ‘Tahara leder’ en stoelverwarming. Iedere First Edition heeft 20 procent bijtelling en kan een aanhanger van 1.500 kilo trekken. De First Edition is beschikbaar in de  kleuren Black, Sonic Titanium en Satin Silver. De First Edition begint met een prijs vanaf 53.990 euro.

Smartphone draadloos opladen

De smartphone kan tijdens het rijden draadloos opgeladen worden via de Wireless Charging Tray. Met een Touch Pad kun je het multimedia-systeem bedienen. Verder zien we op en in de NX 300h full LED koplampen en een elektrische op- én neerklapbare achterbank. Het interieur van NX is geïnspireerd op die van de Lexus LFA supersportauto.

De nieuwe 2.5 liter Full Hybrid aandrijflijn van de Lexus NX 300h heeft een gecombineerd vermogen van 197 pk (145 kW). De hybride techniek maakt elektrisch rijden in de stad mogelijk, net als het rijden zonder uitstoot in langzaam verkeer op bijvoorbeeld de snelweg. De hybride Lexus NX 300h heeft een CO2-uitstoot van 116 gram en dat is goed voor een bijtelling van slechts 20 procent op alle 2WD en AWD uitvoeringen met 17 inch lichtmetalen wielen.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *

Top