Maserati breekt verkooprecord in eerste zeven maanden van 2014

Tekst on 1 augustus 2014 in Kort nieuws, Maserati met 0 Comments

Maserati-start-2014-met-grote-winstNooit eerder werden er zo veel Maserati Ghibli’s en Quattroportes in Nederland verkocht. Dit jaar al 100. Een mooie mijlpaal voor een merk dat dit jaar zijn eeuwfeest viert.

De populariteit van het Italiaanse merk laat zich eenvoudig verklaren: de Ghibli en Quattroporte zijn nu leverbaar met dieselmotor en ook het nieuwe leaselabel LEF maakt Maserati-rijden bereikbaarder.

Verantwoorde keuze

De Ghibli is het populairste model gevolgd door de Quattroporte. Kijken we alleen naar de Ghibli, dan zijn vooral de uitvoeringen met een dieselmotor in trek. In het verleden koos alleen de autoliefhebber voor het merk met de drietand, nu doet dat ook de liefhebber die een verantwoorde, zakelijke keuze wil maken.

Maserati-Ghibli-diesel-vanaf-80947-euro-1

Speciale lease-uitvoering

De verwachtingen zijn dat de aantallen nog verder kan oplopen dit jaar, onder meer door de introductie van een speciale lease-uitvoering van de Ghibli en de Quattroporte. Deze Edizione Aziendale is een business edition met een rijkere uitrusting en alleen verkrijgbaar bij Louwman Exclusive. Een Ghibli Edizione Aziendale met 275 pk dieselmotor en achttraps automaat is er vanaf 1.435 euro per maand, inclusief wegenbelasting, onderhoud en verzekering.

Tags: , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *

Top