Spyker B6 Venator nu ook als Spyder

0

Spyker-B6-Venator-nu-ook-als-Spyder-1Spyker heeft het dak van de B6 Venator geknipt en showt deze supercar op het Pebble Beach Concours d’Elegance.

Op de Autosalon van Genève stond dit jaar de dichte B6 Venator, nu is het dak van de auto gehaald. Spyker rept over een gewicht van 1.400 kilo en in combinatie met de dwarsgeplaatste V6 van 375 pk moet dit zorgen voor topprestaties.

Spyker verdwijnt van de beurs
Met een lengte van 4,35 meter is de achterwielaangedreven B6 Venator Spyder nog vrij compact. De carrosserie is van koolstofvezel, het chassis is opgetrokken uit aluminium. Spyker wil de open Venator, net als de D8 Peking to Paris. eind 2014 in productie nemen. We zijn benieuwd of het zover komt omdat het merk tegelijk met de bekendmaking van deze auto uit de doeken deed dat het per 13 september van de beurs verdwijnt.

Deel.

Over de schrijver

Arno (1984) schrijft sinds december 2010 voor Automotormedia en heeft zich opgewerkt tot adjunct hoofdredacteur auto's van Driving-Dutchman.com en Testauto.nl. Arno ondersteunt de andere medewerkers bij hun werk en schrijft de meeste nieuwsartikelen. Arno volgt het autonieuws op de voet, maar ook de youngtimer- en aftersales-branche en management gerelateerde zaken in de autowereld spreken hem aan. Helaas bezit Arno op dit moment geen auto.

Laat een reactie na: