Tesla biedt leasemaatschappijen terugkoopgarantie

0

Tesla-biedt-leasemaatschappijen-terugkoopgarantieIn geselecteerde Europese markten heeft Tesla een programma gecreëerd waarbij een waardegarantie bij terugkoop wordt gegeven. Speciaal voor klanten die hun Model S willen leasen via een leasemaatschappij.

Gekwalificeerde leasemaatschappijen krijgen met dit programma een gegarandeerde waardegarantie voor Model S na 36 of 48 maanden. De restwaarde wordt bepaald ten tijde van de bestelling.

Periodiek hierzien

Door te leasen met de Tesla Terugkoopgarantie kunnen klanten volgens Tesla profiteren van een lage leaseprijs terwijl leasemaatschappijen de klanttevredenheid kunnen verhogen. Tesla maakt gebruik van de gemiddelde restwaarde zoals voorspeld door onafhankelijke marktpartijen als CAP en EuroTax. Het automerk kan periodiek de berekening van de restwaarde voor Model S voor het programma herzien, de specifieke terugkoopwaarde zal echter niet meer veranderen nadat deze aan de klant bekend is gemaakt.

Het Tesla Terugkoopgarantieprogramma kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast op Model S auto’s die al geleverd zijn.

Deel.

Over de schrijver

Arno (1984) schrijft sinds december 2010 voor Automotormedia en heeft zich opgewerkt tot adjunct hoofdredacteur auto's van Driving-Dutchman.com en Testauto.nl. Arno ondersteunt de andere medewerkers bij hun werk en schrijft de meeste nieuwsartikelen. Arno volgt het autonieuws op de voet, maar ook de youngtimer- en aftersales-branche en management gerelateerde zaken in de autowereld spreken hem aan. Helaas bezit Arno op dit moment geen auto.

Laat een reactie na: