Tesla biedt leasemaatschappijen terugkoopgarantie

Tekst on 9 oktober 2014 in Kort nieuws, Tesla met 0 Comments

Tesla-biedt-leasemaatschappijen-terugkoopgarantieIn geselecteerde Europese markten heeft Tesla een programma gecreëerd waarbij een waardegarantie bij terugkoop wordt gegeven. Speciaal voor klanten die hun Model S willen leasen via een leasemaatschappij.

Gekwalificeerde leasemaatschappijen krijgen met dit programma een gegarandeerde waardegarantie voor Model S na 36 of 48 maanden. De restwaarde wordt bepaald ten tijde van de bestelling.

Periodiek hierzien

Door te leasen met de Tesla Terugkoopgarantie kunnen klanten volgens Tesla profiteren van een lage leaseprijs terwijl leasemaatschappijen de klanttevredenheid kunnen verhogen. Tesla maakt gebruik van de gemiddelde restwaarde zoals voorspeld door onafhankelijke marktpartijen als CAP en EuroTax. Het automerk kan periodiek de berekening van de restwaarde voor Model S voor het programma herzien, de specifieke terugkoopwaarde zal echter niet meer veranderen nadat deze aan de klant bekend is gemaakt.

Het Tesla Terugkoopgarantieprogramma kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast op Model S auto’s die al geleverd zijn.

Tags: , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *

Top