Volkswagen Beetle Dune Concept is productierijp

0

Volkswagen-Beetle-Dune-Concept-mogelijk-in-productieVolkswagen neemt de Beetle Dune Concept mogelijk in productie.

Op de North American International Auto Show in Detroit staat op dit moment de stoere Beetle Dune Concept te glimmen. Volgens Automobilmag.com is de kans groot dat er binnen niet al te lange tijd werkelijk een ruige Kever op de markt verschijnt.

Productierijp

Volkswagen zegt dat het nog geen beslissing heeft genomen, maar heeft het in diverse persberichten wel over een ‘mogelijk toekomstige variant van de Beetle’. Tevens melden de Duitsers dat de Dune Concept veel dichterbij een productiemodel staat dan de Beetle Dune Concept die in 2000 in Los Angeles op de autoshow stond.

Als we de Cross-uitvoeringen van diverse Volkswagens in het achterhoofd houden, dan mag het geen verrassing heten dat ook de Beetle op termijn met kunststof wordt beplakt.

 

 

 

Deel.

Over de schrijver

Arno (1984) schrijft sinds december 2010 voor Automotormedia en heeft zich opgewerkt tot adjunct hoofdredacteur auto's van Driving-Dutchman.com en Testauto.nl. Arno ondersteunt de andere medewerkers bij hun werk en schrijft de meeste nieuwsartikelen. Arno volgt het autonieuws op de voet, maar ook de youngtimer- en aftersales-branche en management gerelateerde zaken in de autowereld spreken hem aan. Helaas bezit Arno op dit moment geen auto.

Laat een reactie na: